ŞANLIURFA / SİVEREK - Uzunpınar İlkokulu

Uzunpınar İlkokulu

Yücelen Mahallesi Uzunpınar Sokak No1 Siverek/Şanlıurfa
Vizyon
Okulumuz, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; kendi kendini yönetebilen, mantıklı düşünebilen, yaratıcı düşünceye sahip, araştıran, sorgulayan, öğrenmeyi davranış haline getirmiş öğrenciler yetiştirmenin yanı sıra kendini ve çevresini değiştirebilecek güçlü karakterler yetiştirmeyi vizyon olarak belirlemiştir.
Misyon
Öğrencilerimizi; Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen, Orta Öğretim Sınavlarında başarılı olan, yeteneklerine göre mesleki eğitime yönelen, görevini yapan ve sorumluluk yüklenebilen, Kendilerine güvenen, çağdaş teknolojileri etkili biçimde kullanabilen, bilimsel düşünme, çalışma ve araştırma alışkanlığı kazanmış, bedensel ve ruhsal bakımdan gelişmiş, mensubiyet ve mesuliyet sahibi, İnsanlar olarak yetiştirmek hedefimizdir.
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM
Sabah:07.30-12.10 Öğle: 12.20-17.10
Sobalı
Uydu İnternet (VSAT)
Ulaşım
Ulaşım okulun merkeze yakın olmasından dolayı özel araçla rahatlıkla sağlanmaktadır.
Okulumuza servis yoktur
Siverek-Viranşehir yolu 9.kilometrede bulunmaktadır.
Okulumuz ilçe merkezine 9 km.uzaklıktadır.İl merkezine ise 95 km dir.